Garden of roses     Vara s-a instalat devreme anul acesta insa nu a fost zgarcita in ploi;  am savurat mirosul proaspat de flori si vacanta!
     Am renuntam pentru o vreme la perechea de blugi si am incercat vechea mea fusta primita cadou de la o buna prietena de a mea prin 2011! O consideram greu de combinat si purtat la vreo ocazie, eu sunt o persoana care nu prea agreaza tinutele greu de completat, si aceasta fusta a stat ani de zile in sifonier asteptand sa fie scoasa in gradina cu trandafiri!
   Ma trezisem cu chef de aer curat, aveam 2 zile state in casa, in pat mai precis, am deschis usa de la sifonier si fusta mi-a sarit in fata, efectiv a cazut din raft cand imi luam o tinuta decenta de stat in casa! Mi-am amintit de trandafirii infloriti si am incercat-o; ca niciodata am avut curaj sa port jampierele cumparate de prin Noua Zeelanda acum 2 ani, toate au cazut perfect, nu eram ingrozita de ceea ce vedeam in fata oglinzii si chiar ma facea sa ma simt feminina!
     Avand doar 1, 60 m, fustele nu prea ma avantajeaza, dar aceasta m-a facut sa uit ca am 26 de ani ori ca sunt prea mica de inaltime, ci m-a facut sa ma simt ca un copil ce nu se gandeste decat la costumatia perfecta!

       Mam jucat in fata camerei, sub stropii calzi de vara, mi-am amintit de momentele de inocenta cand aveam numai fuste de purtat, cand nu imi ascundeam picioarele!
    Fusta asta m-a facut sa prind curaj si sa ma uit mai atent la ceea ce am in sifonier si sa nu ma tem sa incerc ceva nou!

Photos by Radu Niculescu!

Share on Tumblr
Comentarii

Iosif Biro a spus…
Esti o frumoasa si o curajoasa! :)

Postări populare de pe acest blog