new books     Mi-am achiziționat ultimele două cărți ale domnului Mihai Găinușă! este un scriitor aparte cu un umor unic ce nu cred că îl pot compara cu un alt artist literar! Sunt captivată de poveștiile lui, mă las purtată de un val rece de lectură ce lovește malul cu o mică glumă ce ma face să râd zgomotos. Îmi place când găsesc un scriitor să îmi placă și să îi găsesc cărțile. Prima lui carte se numește FĂRĂ CAP ȘI FĂRĂ COADĂ și pe aceea nu am putut să o mai găsesc. am citit în schimb în librărie căteva pagini și deși vorbea despre lucruri triste în acea carte, îmi dădea o lumină tragică comică a situației și îmi stârnea râsul! O-i greși? multă lume nu îi înțelege scrisul și i se par glumele seci, mie îmi plac căci le pot transpune situației mele sau a cuiva apropiat și o descriere normală a unor lucruri banale spune sincer mă face să zâmbesc!
     Mi-aș dori să pot să vorbesc cu marele Găinușă, aș dorii să știu de unde îi vine inspirația, ce ia format umorul acesta și de ce!
     Deși am încetat de mult să mai privesc televizorul, atât pornit cât și închis, Mihai Găinușă nu vrea să plece din viața mea!
     În rest mai citesc o carte intitulată Ultimele Trei Minute de Paul Davies și mai am începută una de Constantin Noica - Echilibrul Spiritual!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog